Bel NuReserveer Online

Cruise Terminal Amsterdam

Taxi cruise terminal service Amsterdam is heel belangrijk nood vervoer middel. Taxi cruise terminal service Amsterdam Taxi Maarssen Schiphol staat bekend voor zijn professionele chauffeurs, meer talige en respectvol. Taxi cruise terminal service Amsterdam biedt haar service Amsterdam 24 uur en 7 dagen per week biedt. Ons werkgebied bestaat uit Regio Utrecht Wij kunnen direct zien of er een taxi in de buurt is om u van dienst te zijn. Verder kunnen wij ook ritten verzorgen van en naar bestemmingen door geheel regio.

De Passenger Terminal Amsterdam (PTA) aan de Piet Heinkade is in 2000 in gebruik genomen als aanlegplaats voor cruiseschepen. Voordien was er een kleinere passagiersterminal. De kadelengte bedraagt 600 meter, zodat ook de grootste schepen kunnen afmeren. Jaarlijks leggen er zo’n honderd cruiseschepen aan en voorts nog enkele honderden schepen voor Rijncruises. De PTA is een gemeenschappelijke onderneming van de Haven Amsterdam en NS Poort. Het opvallende gebouw in de vorm van een grote golf wordt regelmatig verhuurd aan instellingen en bedrijven.

Sinds 2005 is de PTA ook per tram bereikbaar. Tramlijn 16 werd toen verlengd naar de Piet Heinkade. In 2006 nam lijn 25 de route tussen Centraal Station en PTA over. De IJtram (lijn 26) heeft ook een halte bij de PTA en het Muziekgebouw.

Meer info over PTA

Piet Heinkade 27
1019 BR Amsterdam
T+31 20 509 10 00
F+31 20 509 10 09
info@ptamsterdam.com
W www.ptamsterdam.com